MALZEMELER:
2 yufka
2 yemek kaşığı sıvıyağ
3 domates
100 grm sucuk (dilimle)
50 grm kaşar(rendele)
tuz,kekik
Bir geniş tavaya yufkanın 1 tanesini iyice açarak yay kenarları dışarda kalsın,diğer yufkayıda parçalıyarak üstüne yerleştir,ve üzerine bir tavada rendeleyip tuz ve kekikle kaynattığınız domatesi üzeine gezdirin.üstüne sucukları dizin ve kaşarlarıda serperek üzerini kapatarak orta ateşte ocakta pişirin altı piştikten sonra dilerseniz üstüde kızarsın diye 180 derecelik fırında üzeri kızarıncaya yani kaşarlar eriyinceye kadar pişirin ve servis edin Afiyet olsun :)))
oh miss afiyet olsun sevgiler :)
YanıtlaSilTeşekkür ederim Nisa hanım:))
YanıtlaSilcok lezzettlı duruyor elıne sağlık
YanıtlaSil