MALZEMELER ,
5 Yumurta
1 tane bayat ekmek (ince dilimle)
tuz ve karabiber
Kızartmak için sıvıyağ
Yumurtaları kırın ve tuz.karabiber ile iyice çırpın.Dilimlediğiniz ekmekleri arkalı önlü batırarak kızmış yağ ile hafif sararıncaya kadar kızartarak havlu kağıt serili bir servis tabağına alarak Afiyetle yiyebilirsiniz..
5 Yumurta
1 tane bayat ekmek (ince dilimle)
tuz ve karabiber
Kızartmak için sıvıyağ
Yumurtaları kırın ve tuz.karabiber ile iyice çırpın.Dilimlediğiniz ekmekleri arkalı önlü batırarak kızmış yağ ile hafif sararıncaya kadar kızartarak havlu kağıt serili bir servis tabağına alarak Afiyetle yiyebilirsiniz..
en sevdığımden elıne sağlık
YanıtlaSilBenimde bugün canım çok istedi,Teşekkürler selmacım :))
YanıtlaSil