16 Eylül 2013 Pazartesi

Fırında Elma Dilimli Reyhanlı Patates


MALZEMELER
5 Patates
4 yemek kaşığı sıvıyağ
1 er çay kaşığı,karabiber,pulbiber,kekik,fesleğen.
1 tutam kimyon
1 tatlı kaşığı reyhan.
Patatesleri soyup boyuna 4'e bölün
ve bir kare borcam yoksa yayvan bir fırın ısısına dayanıklı kaba patatesleri,sıvıyağ ve tüm baharatları koyarak iyice harmanlayın,önceden ısıtılmış 160-170 derece fırında 30-35 dk ka kızarana kadar pişirin.Afiyet olsun..:))


7 yorum:

  1. Aynısını dün akşam yedik.. harika oluyor. ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) Afiyet olsun resim defterim..

    YanıtlaSil
  3. elııne sağlık enfes olmus

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Alttaki resmi görmeden neyin yanına yaptın diye sormuştum o yüzden yorumumu sildim süper olmuş yarın deniyeceğim köfte ve pilavla güzel görünüyor ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) teşekkürler evet pilav ve köfteyle çok ii oldu ..sevgiler

      Sil