1 soğan
2 havuç (Rendele)
1 yemek kaşığı un
Maydanoz
1 yemek kaşığı salça
1 çay bardağı tel şehriye
2 yemek kaşığı sıvıyağ
tuz
8 bardak sıcak su
YAPIMI
Soğanları küçük küçük doğra ve sıvıyağ ile biraz kavur,unu ilave ederek biraz karıştır ve salçayı ekle bir iki karıştır tuz ve havucuda ekleyerek sıcak suyu ekle kaynayınca 15 dkkadar kaynattıktan sonra tel şehriye ve maydanozuda ekliyerek yaklaşık 10 dk daha kaynat,ve ocağı söndür.Afiyet olsun...
Balığın yanında havuç çorbası güzel olur diye düşündüm..:))
çok güzel ve şık bir görüntü canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilTeşekkürler sizinde yüreğinize sağlık:)
YanıtlaSilcok besleyıcı corba olmus elıne sağlık
YanıtlaSil